Over ons 2018-09-11T18:05:37+00:00

Wie zijn wij?

BenFinance is een dynamische onafhankelijke intermediair in hypotheken, verzekeringen, financieringen en makelaardijdiensten voor de particuliere klant. Bij BenFinance sta JIJ als klant centraal. Vanuit deze basis principe bieden wij een hoog service niveau gecombineerd met scherpe rentes en premies. BenFinance heeft een ruime aanbod van producten van verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen in huis waardoor JIJ het gemak hebt om via een adres over verschillende offertes te beschikken. Er wordt altijd een vergelijking gemaakt als onderdeel van een uitgebreid advies waarbij JOUW wensen uiteraard voorop staan. BenFinance werkt met professionele zelfstandige adviseurs. BenFinance adviseur bezoekt je thuis of je bent welkom op onze kantoren waarbij voldoende gratis parkeergelegenheid is. Ook kun je op onze website online je eigen auto, en pakketverzekering (inboedel-, opstal-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, reis- en ongevallenverzekering) afsluiten.

BenFinance is geregisteerd bij de Autoriteit Financiële Makten.
BenFinance is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

BenFinance is aangesloten bij Erkend Financieel Adviseur

BenFinance is aangesloten bij HypotheekCompany en is franchisenemer van HypotheekCompany voor regio Schiedam-Rotterdam

KvK nummer: 24444701
AFM nummer: 12018402
Kifidnummer: 300.013306

Kwalitietswaarborg
BenFinance.nl investeert  continu in kennis en kwaliteit van onze organisatie. BenFinance.nl is aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.

Autoriteit Financiële Markten
De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. BenFinance.nl  is  geregistreerd ij de AFM en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl
afm

Klachteninstituut Verzekeringen
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) biedt één loket voor klachten over financiële dienstverleners. BenFinance.nl is aangesloten bij het Kifid, waardoor je bij geschillen altijd beroep kunt doen op een onafhankelijke boordeling en bemiddeling bij eventuele klachten.
www.kifid.nl
kifid

Erkend Financieel Adviseur
SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) is opgericht in 1998 en stelt zich ten doel, ten behoeve van een goed advies aan de consument, de voorwaarden voor de financieel adviseur te scheppen om zijn vakbekwaamheid op een hoger niveau te brengen. De stichting bewaakt de kwaliteit van 9.000 Erkend Financieel Adviseurs die bij de SEH zijn aangesloten. De aangesloten adviseurs zijn door hun opleiding en ervaring bewezen deskundig en worden jaarlijks bijgeschoold middels permanente educatie.

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Dienstenwijzer.
In onze dienstwijzer wordt er kort en bondig informatie gegeven over o.a.  onze algemene gegevens en belangrijkste aspecten van onze dienstverlening.

Download hier onze dienstenwijzer